Walley inleder samarbete med MEDS

Walley är ny stolt samarbetspartner till det snabbt växande apoteket MEDS. Samarbetet med Walley innebär att MEDS kan erbjuda alla sina kunder en enkel och flexibel betallösning.

MEDS är ett fullskaligt online-apotek med tillstånd från Läkemedelsverket. Med fokus på ett brett sortiment samt snabba leveranser har bolaget gått starkt framåt sedan starten 2018. Under 2021 uppgick MEDS omsättning till 470 miljoner kronor, vilket är en ökning med 105 procent från föregående år. Det innebär även en genomsnittlig årlig tillväxttakt på 128 procent sedan start. Walley, som nu blir MEDS betallösning, är en av de ledande aktörerna inom betallösningar för e-handlare och butiker i Norden.

– Vi är väldigt glada och stolta över samarbetet med MEDS. En nyckel till MEDS framgång är deras kundupplevelse och tillsammans ser vi möjligheter att lyfta denna till nästa nivå för att skapa ännu nöjdare och fler återkommande kunder, säger Josef Bosaeus, Head of Sales på Walley.

Genom samarbetet med Walley kan MEDS erbjuda en mycket konkurrenskraftig betallösning, som gör det enklare för kunden att betala.

– Meds har som uttalad ambition att vara kundernas favoritapotek. Tillsammans med Walley erbjuder vi en kundfokuserad och effektiv betalningslösning som stärker vårt varumärke och vår kundupplevelse. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och med Walley förenklar vi både för våra kunder och våra interna processer, säger Björn Thorngren, VD på MEDS.

 

Om Walley
 

 Walley är en strategisk partner inom betallösningar för e-handlare och butiker i Norden. Med fokus på kundupplevelsen hjälper Walley handlare att stärka relationer, förbättra kundupplevelsen och öka lönsamheten. Walley är ett varumärke inom Collector Bank. 

Om MEDS 

 MEDS är ett online-apotek med tillstånd från Läkemedelsverket, som erbjuder receptbelagda och receptfria mediciner för människor och husdjur samt produkter inom hälsa och skönhet. MEDS har personlig rådgivning kl. 08–22 alla dagar i veckan samt snabba leveranser, även på sena kvällar och helger. MEDS lanserades 2018 har sedan dess vuxit snabbt till runt 250 anställda. 

 


För ytterligare information, kontakta:

Josef Bosaeus, Head of Sales - Walley
E-post: josef.bosaeus@walley.se
Telefon: 0737120483

Carl Jansson, CMO - MEDS
E-post: carl.jansson@meds.se

Vad letar du efter?

Om Walley Karriär Nyheter Hållbarhet Dataskydd Klagomål

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg