Betala senare Skapar flexibilitet och ökar köpkraften

Erbjud dina kunder att betala först när de fått sina varor – eller att dela upp köpet i mindre delar.

Öka försäljningen och få nöjdare kunder

Att kunna välja att betala först när man fått sina varor kan vara avgörande för att ett köp ska bli av. Och att veta att man kan dela upp sitt köp skapar trygghet och flexibilitet. Men det finns även en rad fördelar för dig som handlare:

- Öka konverteringen

- Bygg lojalitet

- Snabb utbetalning,  ingen kreditrisk

Faktura

Faktura är ett säkert betalsätt som du kan erbjuda både i butik och online. Det är även det populäraste alternativet på den svenska marknaden och bland topp 3 i Finland och Norge.

Konto

Med konto kan dina kunder samla alla sina köp från både butik och e-handel. En faktura skickas i slutet av månaden med möjlighet att betala allt på en gång eller dela upp i mindre delar. Konto är ett populärt komplement till lojalitetsprogram, som både ökar köpkraften och möjligheten till fler återkommande kunder.

Dela upp

Att ge kunden möjlighet att dela upp sin betalning över tid ger flera fördelar. Det skapar flexibilitet och valfrihet, vilket ger dig fler nöjda och återkommande kunder.

Smidiga betalningar i butik

Erbjud dina butikskunder samma betalningsalternativ som när de handlar online! Genom flexibla betalsätt i butik kan dina kunder välja hur och när de vill betala – med faktura, delbetalning eller konto. Oavsett vilket får du som handlare alltid pengarna på ditt konto följande bankdag.

Smarta betalsätt för B2B-handeln

Säljer ditt företag till andra företag? Med Walley kan du erbjuda företagskunderna samma enkla och smidiga betalsätt, som varken kräver registrering eller lägsta-orderbelopp. Dessutom kan fler bolagsformer handla av dig.

Receptet bakom framgången för Mat.se

Att handla mat på nätet är en del av många människors vardag. Det märks på de senaste årens starka tillväxt för näthandeln med livsmedel, som accelererat ytterligare under 2021. Men för Mat.se, som var en av de första, uppstår nya utmaningar som en följd av ökad konkurrens.

Läs hela artikeln

Anpassad kundupplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har ett intuitivt användargränssnitt med färdiga integrationsmoduler som gör att du kommer igång snabbt.

Läs mer om Walley Checkout

Redo för Walley?

Vill du veta mer om våra betallösningar för stora handlare och partners i Norden? Kontakta oss i dag så återkommer vi till dig! 

Kontakta oss

Vad letar du efter?

Om Walley Karriär Nyheter Hållbarhet Dataskydd Klagomål

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg