Snabbt och säkert med Swish

Med ca 7,3 miljoner användare i Sverige har Swish på kort tid blivit en naturlig del av vardagen och är det mest föredragna betalsättet vid mobilköp och mindre köpbelopp. I snitt genomförs 1,8 miljoner betalningar dagligen.

Läs mer om Swish


Direktbetalning

Med olika alternativ för direktbetalning blir steget kortare från tanke till handling och kunden behöver inte oroa sig för om köpet är betalt eller inte. Utöver Swish har Walley Checkout även stöd för säker banköverföring med Trustly och kortköp.

 

Läs mer om direktbetalning


Betala senare

Skapa flexibilitet och öka köpkraften med Walleys alternativ för att betala senare. Kunderna kan välja att betala först när de fått sina varor, skjuta upp eller betala i mindre delar - något som ofta är en fördel vid högre köpbelopp och sällanköpsvaror.

 

Läs mer om betala senare

Säljer ditt företag till andra företag?

Walley har stor erfarenhet av betallösningar för B2B-handeln och erbjuder en rad olika betalsätt. Med smidiga och enkla köpprocesser som varken kräver registrering eller extra kontroller kan fler och nya kunder handla av dig.

Läs mer om våra B2B-betallösningar

Stadium ser en ny generation kunder

Sveriges största sportkedja vet vad som väntar runt hörnet. Det handlar om en ny generation kunder som är helt ointresserade av traditionella kundklubbar. De drivs inte av att jaga bonus-checkar och har höga förväntningar på kundupplevelsen, som måste vara sömlös mellan digitala och fysiska kontaktytor.

Läs hela artikeln

block stadium

Anpassad kundupplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har ett intuitivt användargränssnitt med färdiga integrationsmoduler som gör att du kommer igång snabbt.

Läs mer om Walley checkout

lofi payment widgets

Redo för Walley?

Vill du veta mer om våra betallösningar för stora handlare och partners i Norden? Kontakta oss i dag så återkommer vi till dig! 

Kontakta oss