Snabbt och säkert med Swish

Med ca 7,3 miljoner användare i Sverige har Swish på kort tid blivit en naturlig del av vardagen och är det mest föredragna betalsättet vid mobilköp och mindre köpbelopp. I snitt genomförs 1,8 miljoner betalningar dagligen.

Läs mer om Swish

trustly

Direktbanksbetalning via Trustly

Walley Checkout har en integrerad modul för direktbetalning via bank. Betalningen sker från kundens bankkonto direkt på din e-handelssida, utan avbrott. Det förbättrar köpupplevelsen och minskar risken för avbrutna köp.

payment card

Kortbetalning

Walley Checkout har stöd för betalning med de flesta typer av kort – bankkort, kontokort, kreditkort och e-kort. Alltid med 3D Secure för din och konsumenternas säkerhet.

map

Lokala betalsätt

Säljer du på flera marknader eller planerar att utöka till andra länder än Sverige? Tillsammans har de mobila betalsätten Swish, Vipps och MobilePay över 13 miljoner användare och är på god väg att etablera sig som de mest föredragna betalsätten. Med Walley Checkout kan du integrera alla betalsätten i en och samma lösning.

three stars

Nya betalmetoder

På Walley jobbar vi ständigt med att utveckla stöd för nya betalsätt och följer utvecklingen noga. För vem vet hur morgondagens betalningar kommer se ut? Det vi med säkerhet vet att vi kommer vara snabba på bollen.

Pen Store om vikten av en bra betallösning

I mars bytte e-handelsbolaget Pen Store till Walley Checkout. Jacob Bergström, vd och grundare av bolaget berättar om vikten av en bra betallösning och vilka förväntningar du som e-handlare bör ha på din leverantör.

Läs hela artikeln

colorful pen and paper

Anpassad kundupplevelse med Walley Checkout

Walley Checkout har ett intuitivt användargränssnitt med färdiga integrationsmoduler som gör att du kommer igång snabbt.

Läs mer om Walley Checkout

lofi payment widgets

Redo för Walley? 

Vill du veta mer om våra betallösningar för stora handlare och partners i Norden? Kontakta oss i dag så återkommer vi till dig! 

Kontakta oss