Om Walley

Walley utvecklar lösningar som gör betalningar smartare, enklare och tryggare för både handlare och slutkunder. Vi tycker att en smart betaltjänst ska låta kunder betala på ett sätt som passar just dem bäst – oavsett om det är en privatperson eller ett företag som handlar. Därför vill Walley ge handlare en lösning som rymmer alla de bästa betalsätten. Oavsett om kunderna handlar online eller i butik, ska de alltid ha samma möjlighet att betala precis hur, och när, de vill. På en gång, lite senare eller lite i taget? Med Walley kan man enkelt och tryggt ta kontrollen över sina egna betalningar – och försäljningar.

Samtidigt är vi mer än en leverantör av betallösningar. Vi vet att betalningar kan innebära både ett hinder och en möjlighet för företag att växa. Därför arbetar vi alltid nära varje enskild handlare för att lösa problem, dela insikter och hjälpa dem att lyckas. Walley skapar ett ekosystem av upplevelser för handlare, partners och slutkunder, som syftar till att göra relationer starkare och skapa optimala kundresor.

Walley erbjuder lösningar för stora handlare och partners i Norden, även med verksamhet i andra länder och inom en bredd av branscher. Walley, som fram till den 1 september 2021 hette Collector Payments, är ett varumärke inom Norion Bank AB som erbjuder finansiella lösningar för företag och privatpersoner.