Visa vad det kostar att dela upp – innan köp

Låt inte dina kunder behöva fundera på om det finns delbetalningsalternativ som passar dem. Payment Widget informerar redan vid produktbeskrivningen om möjligheten att dela upp och sprida ut sina kostnader, istället för att det syns först i kassan.

Nöjda kunder handlar mer

Att erbjuda flexibla betalsätt för att dela upp sina kostnader ger kunderna möjligheten att bestämma i vilken takt de vill betala. Informerar du kunderna om det här på ett tydligt sätt får de en bättre användarupplevelse – och nöjda kunder handlar mer.

Enkelt, tydligt och säljande

Möjligheten att delbetala kan vara avgörande för att ett påbörjat köp genomförs. Speciellt på produkter med en högre kostnad.

Högre snittköp

Delbetalningsköp har i genomsnitt 50% högre belopp än fakturaköp. Något som kan få stor påverkan på din lönsamhet.

Enkel att implementera

Payment Widget är enkel att implementera på produktsidor. Placera den där den tidigt informerar möjligheten att dela upp köpet.

Tydligt för dina kunder

Payment Widget har tydlig information kring möjligheterna att dela upp sitt köp. Kunden kan se exakt månadskostnad, inklusive avgifter och räntor.

Kom igång med Payment Widget

I Walleys Developer Portal hittar du all dokumentation för att implementera Payment Widget. Budskapet som kommuniceras i widgeten anpassas efter priset på produkten.


Läs mer om Payment Widget

Inte kund hos oss ännu?

Kontakta oss för att få veta mer om betallösningar för stora handlare och partners i Norden.

Kontakta oss

Vad letar du efter?

Om Walley Karriär Nyheter Hållbarhet Dataskydd

Kontakta oss

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg