Smarta betallösningar för lyckade köp

Walley är inte bara en leverantör av betallösningar, utan en partner som hjälper stora handlare i Norden att optimera sina försäljningskanaler. Oavsett om du säljer i butik, online eller andra kanaler, till privatpersoner eller företag så kan du vara säker på att vi har en lösning som hjälper dig att lyckas.

lightning

Walley Checkout

Walley Checkout är utvecklad med fokus på kundupplevelsen. Med miljontals befintliga kundprofiler möjliggörs snabb identifiering, anpassade leveransalternativ och alltid de mest relevanta betalsätten. Det ger dig bäst förutsättningar för ökad försäljning och fler nöjda kunder.

user journey

Bättre kundresor från start till mål

Efter köptillfället finns Walley där för dina kunder. Med Walleys app och MyWalley får kunderna tydlig överblick och kontroll över sina köp och vid frågor finns vår kundservice till hands.

customer relations

Starkare band mellan dig och din kund

Ta chansen att kommunicera med dina kunder genom fler touchpoints i efterköpsupplevelsen. Det är den bästa grunden för att bygga lojalitet och skapa merförsäljning.

company building

Säljer du till företag? Välj Walley!

Med Walley skapar du lika bra köpupplevelser för företagskunder som privatpersoner. Vi har lång erfarenhet av B2B-marknaden och har utvecklat betallösningar som löser många av de utmaningar B2B-försäljning innebär.

plant

Datadelning som beslutsunderlag

Som kund hos Walley får du tillgång till insikter och data som hjälper dig att fatta affärsmässiga beslut, följa trender och upptäcka förändringar i köpbeteenden.

plant

En partner som hjälper dig att växa

Hos Walley får du ett dedikerat kundteam som bidrar med snabb support, expertkunskap, rådgivning och insikter. Vår samlade erfarenhet ger dig ett försprång gentemot dina konkurrenter.

Därför valde Stadium Walley som betalpartner

Tidigare hade Stadium olika leverantörer för deras kreditlösningar. De ville sy ihop alla delar och erbjuda sina kunder en helhetslösning – vilket Walley kunde hjälpa dem med.

Läs mer här

Enkel integration

Säljarskydd - Walley tar full kredit- och bedrägeririsk

Säker utbetalning redan nästa bankdag

Dedikerad support

Marknadsanpassade lösningar

Automatiska uppdateringar

Anpassad kundupplevelse för de nordiska marknaderna

Walley Checkout har ett intuitivt användargränssnitt med färdiga integrationsmoduler som gör att du snabbt kommer igång

Läs mer om Walley Checkout

Ännu lite bättre med Walleys add-ons

Med tilläggstjänster som leveransmodul, Payment Widget och Paylink blir Walley det bästa valet för varje handlare.

Läs mer om Walleys add-ons

colorful puzzle pieces

Redo för Walley?

Vill du veta mer om våra betallösningar för stora handlare och partners i Norden? Kontakta oss i dag så återkommer vi till dig!

Kontakta oss

Ett urval av våra handlare

Visa fler