Komplexa bokningar uppdelat vid olika tidpunkter

I Branäsgruppen ingår några av Sveriges modernaste och populäraste skidanläggningar, som också tillhandahåller all tänkbar service för en lyckad familjesemester. En stor kundfördel - som också är en utmaning är att gästerna har möjlighet att boka olika delar vid olika tidpunkter, såsom boende, skidhyra, liftkort och skidskola, vilket ställer höga krav på flexibilitet för att optimera kundupplevelsen. Med det kommer också krav på en lyhörd betalleverantör som kan hantera en hög komplexitet, vilket Walley lyckats väl med.

– Våra kunder behöver kunna ändra sin bokning flera gånger under en längre period, vilket Walleys integration kommer klara av att hantera. Med vår tidigare lösning innebar varje justering att pengarna returnerades till gästen, som sedan fick betala in på nytt. En annan fördel är att Walleys checkout är bättre integrerad i vår egen site, så att kunden upplever att det är med oss de handlar, och inte något externt betalföretag vilket är positivt för kundupplevelsen. Bytet till Walley innebär att vi får gehör för de förbättringar vi har önskat med integrationen mot vårt bokningssystem, säger Evalena Lindstedt, IT & Utvecklingschef på Branäsgruppen.


" Walley har varit lyhörda för våra önskemål och visat stort engagemang i att förbättra kundupplevelsen".

Andreas Wendby, Ekonomichef – Branäsgruppen


Just kundupplevelsen är något som är extra viktigt för Branäsgruppen. Bytet från den tidigare betallösningen Klarna innebär både ett betalningsförfarande som smälter in bättre i bokningen men också en rad andra fördelar för de som vill boka skidresan hos någon av Branäsgruppens anläggningar.

– Walley har varit lyhörda för våra önskemål och visat stort engagemang i att förbättra kundupplevelsen vilket var det främsta skälet till bytet. En annan stor fördel är att vi nu kan ge gästerna 30 dagar på sig att betala, så att fakturan alltid kan betalas i slutet av månaden tillsammans med andra räkningar, säger Andreas Wendby, Ekonomichef på Branäsgruppen.

I Branäsgruppen ingår de populära familjedestinationerna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Skicenter. Walley värderar det långsiktiga samarbetet och arbetet med kundupplevelsen högt.

– Vi är glada över förtroendet från Branäsgruppen och ser fram emot att utveckla kundupplevelsen tillsammans. Alla handlare har olika behov och det viktiga för oss är att vara lyhörda och möta det specifika behovet. Att arbeta med köpupplevelsen är en nyckelfaktor för en ökad kundlojalitet och återkommande kunder, och där ser vi att vi kan bidra på ett väldigt gynnsamt sätt, säger Mikael Anstrin, General Manager på Walley.

Vad letar du efter?

Om Walley Karriär Nyheter Hållbarhet Dataskydd Klagomål Villkor

Adress

Lilla Bommens Torg 11

411 04 Göteborg

Box 11914, 404 39 Göteborg