Praktikertjänst

Här kan du ta reda på om du har möjlighet att betala med faktura. Fyll i dina uppgifter nedan och identifiera dig med mobilt BankID. Detta förhandsbesked är inte bindande.

Ta reda på om du kan betala med faktura hos Praktikertjänst

  • Ogiltigt belopp

  • Ogiltigt telefonnummer

Väntar på identifiering...

Instruktioner

  • Öppna BankID-appen
  • Tryck på 'Skanna QR-kod'
  • Rikta kameran mot QR-koden

Beviljad

Din preliminära kreditprövning är klar. Du har beviljats {{amount}} kr att utnyttja hos Praktikertjänst.

Tyvärr kan vi inte ge dig den kredit du söker

Något gick fel

Genom att göra en ansökan om ett ej bindande kreditåtagande före din behandling hos Praktikertjänst kan du försäkra dig om att bli beviljad en kredit.

Din beviljade ansökan är giltig så länge dina ekonomiska förhållanden inte försämras drastiskt den tid mellan ansökan om kreditåtagande tills din ansökan om den faktiska krediten.

Kreditåtagandet är ej bindande vilket innebär att du väljer själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling hos Praktikertjänst.

Du kan efter avslutad behandling välja om du vill använda det beviljade kreditåtagandet. Fakturan har 14 dagars förfallotid och du kan välja att betala hela fakturan direkt eller delbetala den.

Kreditgivning för behandling hos Norion Bank tillsammans med alla tjänster relaterade till krediten tillhandahålls av Walley. Denna ansökan avser ett ej bindande kreditåtagande. Observera att du inte åtar dig någon kredit i samband med denna ansökan. Norion Bank kommer att utföra en kreditupplysning på dig när du gör en ansökan.